top of page
Jos tarvitaan_1.jpg

Trevligt att träffas!

Rolly® är ett transportföretag med cirka 150 fordon som verkar inom Nylands område. Hos oss kan du beställa alla transporter du behöver, allt från transport för en person till stora konferenstransporter. Vi arbetar dygnet runt alla dagar om året. 

Meistä

Smidiga och företagarägda Rolly utvecklas ständigt

I början av 2020 förenade tre innovativa företag i transportbranschen, Cabing Oy, Mr. Taxi Oy och Raseborgs Taxi & Buss Ab, sina krafter. Då föddes Rolly® – Skjutstjänster för folket, vars grundpelare är de tre företagarnas samlade erfarenhet av persontransporttjänster på totalt över ett halvt sekel.

 

Vi bygger upp en ny och ännu effektivare aktör inom beställningstransporter och taxibranschen, en aktör som inom de närmaste åren kommer att bli känd över hela Finland.

 

I navet av vår verksamhet ligger ansvarsfullhet, ständig utveckling och innovation. Du känner igen oss och vår verksamhet på Nyckelflaggan.

avainlippu-rolly.png
Rollyt johto
Rolly® i ett nötskal 

Grundades 2020


Företaget föddes då tre taxi- och beställningstrafikföretagare slog sig samman


Företagsägarna Aki, Dennis och Risto har sammanlagt över ett halvt sekels erfarenhet av branschen

 

150 anställda


Verkställande direktör Ali Tehrani


Årligen åker  400 000 kunder med oss


Omsättning 11 miljoner euro

Ledningsgrupp
Ali mv.jpg

Ali Tehrani

Verkställande direktör

"Jag är VD för RollyGroup. Innan jag utsågs till VD arbetade jag i tio år i olika positioner inom kundservice och transportkoordinering. Jag känner branschen, dess utmärkande egenskaper och möjligheter, men också utmaningarna mycket väl. Rolly är en betydande aktör inom vårt område och mitt mål är att utöka sin verksamhet i framtiden tillsammans med vår personal och kunder."

Sanna mv.jpg

Sanna Rytömaa

Driver Manager

"Jag arbetar i huvudstadsregionen som Driver Manager. Jag ansvarar bland annat för våra chaufförers rekrytering och professionella utveckling. Jag har arbetat inom taxi- och transportbranschen i nästan 25 år och började min egen karriär som förare. Som ledare är jag stark och förlitar mig mycket på samarbete - jag vill skapa en sådan atmosfär att alla trivs med sitt arbete."

Timo mv. pienires.jpg

Timo Järvenpää

Regionchef, Västra Nyland & Raumo

"På RollyGroup ansvarar jag för att sköta transporttjänsterna i Västra Nyland och Raumo-områdena. Jag har arbetat i transportbranschen i mer än 10 år och det är viktigt för mig att både våra chaufförer och våra kunder trivs med oss. I affärslivet tror jag att om du inte siktar på någonting så kommer du inte att uppnå någonting. Med den principen lidar jag vår Rolly-verksamhet."

Jenni Rolly.jpg

Jenni Laine 

Regionchef, Mellannyland & Östra Nyland 

"Som regionchef ansvarar jag för verksamheten i Mellannyland och Östra Nyland regioner. Jag har arbetat inom taxi- och transportbranschen i snart 20 år: som förare, och inom kundservice-, ekonomi- och HR-uppgifter. Jag tycker at det år viktigare än någonsin att stärka branschens pålitlighet, professionalism och utveckla tjänsten. De företag som kan betjäna kunder bäst kommer att lyckas i konkurrensen även i framtiden."

Risto.jpg

Risto Manninen

"Jag började i taxibranschen så fort jag fyllde 18. Jag arbetade länge först på fleet management, tills jag grundade mitt eget företag Cabing Oy 2001. Taxibranschen är mycket kär och bekant för mig. Branschen utvecklas ständigt och även om vi ibland upplever svårare tider tar utvecklingen aldrig slut. Med denna princip vill vi också föra vår taxikoncern som grundats vidare år 2020. Nu jobbar vi tillsammans med vår personal för en ännu mer miljövänlig industri."

Aki mv.jpg

Aki Nikkinen

"Jag hoppade in i taxibranschen så fort jag tog mitt körkort. Jag körde taxi på deltid under mina studier och efter det jobbade jag i en flygplatstaxi i en arbetsledande position innan jag grundade mitt eget företag Mr. Taxi Oy 2001. Jag har levt med taxibranschen i mer än tre decennier och har sett dess fina och dåliga år.  Nu följar jag bolagets utveckling som styrelseledamot. Jag är särskilt glad över hur väl vi har förvärvat alla större städer i Nyland som våra kunder."

Huvudaktieägare
Ta kontakt

Du når oss bäst via kundtjänsten

email

Ota yhteyttä2.jpg
Strategia
bottom of page