top of page
Jos tarvitaan_1.jpg

Hauska tutustua!

Rollya rakentaa innostunut ja intohimoinen ryhmä vahvasti sitoutuneita toimialan ja palvelubisneksen ammattilaisia. 

Meistä

Ketterä ja kehittyvä yrittäjäomisteinen Rolly

Kolme innovatiivista kuljetusalan yritystä, Cabing Oy, Mr. Taxi Oy ja Raseborgs Taxi & Buss Ab, yhdistivät voimansa vuoden 2020 alkupuolella. Syntyi kuljetusyhtiö Rolly®, jonka taustalla on kolmen yrittäjän yhteensä yli puolenvuosisadan kokemus henkilökuljetuspalveluista.

 

Toimintamme keskiössä ovat vastuullisuus, jatkuva kehittäminen ja uuden innovointi. Meillä työskentelee toistasataa Rolly-ammattilaista, jotka huolehtivat siitä, että asiakkaamme pääsevät turvallisesti ja ajallaan perille. Selkeät ja kiinteähintaiset kuljetukset, ammattitaitoiset kuljettajat sekä luotettava toimintatapamme alalla ovat vahvuuksiamme, joista olemme erityisen ylpeitä. 

 

Tunnistat meidät ja toimintamme avainlipusta.

avainlippu-rolly.png
Rollyt johto
Rolly pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 2020


Yritys syntyi kolmen taksi- ja tilauskuljetusyrittäjän kimpasta


Yrityksen omistajilla Akilla, Denniksellä ja Ristolla on yhteensä yli puolen vuosisadan kokemus alalta
 

Työntekijöitä 150


Toimitusjohtaja Ali Tehrani


Kyydissämme kulkee vuosittain satoja tuhansia asiakkaita


Liikevaihto 11 miljoonaa euroa

Johtoryhmä
Ali mv.jpg

Ali Tehrani

Toimitusjohtaja

”Toimin RollyGroupin toimitusjohtajana ja sitä ennen työskentelin kymmenen vuotta yhtiössä ajojärjestelyn ja asiakaspalvelun eri tehtävissä.  Tunnen alan, sen erityispiirteet ja mahdollisuudet, mutta samalla myös haasteet erittäin hyvin. Rolly on merkittävä toimija alallamme ja tavoitteenani on laajentaa sen toimintaa tulevaisuudessa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa.”

Sanna mv.jpg

Sanna Rytömaa

Kuljetuspäällikkö

”Toimin pääkaupunkiseudulla kuljettajien esihenkilönä sekä vastaan heidän ammatillisesta kehittymisestään ja rekrytoinneista. Olen toiminut lähes neljännesvuosisadan ajan taksi- ja kuljetusalalla ja aloittanut urani kuljettajana. Esihenkilönä olen jämäkkä ja nojaan vahvasti yhteistyöhön – haluan luoda sellaisen ilmapiirin, että kaikki viihtyvät työssään.”

Timo mv. pienires.jpg

Timo Järvenpää

 Aluepäällikkö

”Vastaan Rollyssa Rauman ja Raaseporin alueiden liikennöinnin sujuvuudesta. Olen toiminut yli 10 vuotta henkilökuljetusalalla ja minulle on tärkeää, että sekä kuljettajat että asiakkaamme viihtyvät kyydissämme. Työelämässä uskon siihen, että jos mitään ei tavoittele, mitään ei saavuta. Sillä periaatteella luotsaan omalta osaltani yhtiön toimintaa.”

Jenni Rolly.jpg

Jenni Laine

 Aluepäällikkö

”Vastaan Keski- ja Itä-Uusimaan alueiden toiminnasta. Olen toiminut taksi- ja kuljetusalalla lähes 20 vuotta: paitsi kuljettajana, myös monipuolisissa asiakaspalvelu-, talous- ja hr-tehtävissä. Mielestäni henkilökuljetusalalla on nyt entistä tärkeämpää vahvistaa alan ammattitaitoa ja kehittää palvelua. Ne toimijat, jotka osaavat parhaiten palvella asiakkaitaan, tulevat pärjäämään kilpailussa myös tulevaisuudessa.”

Risto.jpg

Risto Manninen

"Aloitin taksialalla heti täysi-ikäiseksi tultuani. Toimin pitkään ensin kalustopuolella, kunnes perustin oman yhtiöni Cabing Oy:n vuonna 2001. Taksiala on minulle hyvinkin rakas ja tuttu ja olen tehnyt pitkään yhteistyötä alan eri toimijoiden ja lukuisten eri taksiyrittäjien kanssa. Ala kehittyy jatkuvasti ja vaikka välillä koetaan vaikeampia aikoja, silti kehitys ei lopu ikinä. Tällä periaatteella haluamme myös omalta osaltamme viedä eteenpäin vuonna 2020 perustettua taksikimppaamme. Nyt työskentelemme yhdessä henkilöstömme kanssa entistä ympäristöystävällisemmän toimialan eteen."

Aki mv.jpg

Aki Nikkinen

"Hyppäsin mukaan taksialalle heti kun sain ajokortin. Ajoin opintojen ja armeijan aikana taksia osa-aikaisesti, ja sen jälkeen toimin lentokenttätaksissa esimiestehtävissä ennen oman yritykseni Mr. Taxi Oy:n perustamista vuonna 2001. Olen elänyt yli kolme vuosikymmentä taksialan mukana ja nähnyt sen lihavia sekä laihoja vuosia. Taksikimppa Riston ja Denniksen yritysten kanssa oli minulle tämän alan uran hieno päätös. Nyt seuraan yrityksen kehittymistä hallituksen tehtävässä. Olen erityisen iloinen siitä, kuinka hienosti olemme saaneet asiakkaiksemme kaikki merkittävät kaupungit Uudellamaalla."

Pääosakkaat
Ota yhteyttä

Tavoitat meidät paikallishintaisesta puhelinnumerostamme

tai sähköpostitse

Ota yhteyttä2.jpg
Strategia
bottom of page