top of page

Pyörät pyörivät julkisella sektorilla

Olemme Rollyssa erikoistuneet julkisen sektorin monipuolisiin ja vaativiin kuljetuksiin. Hoidamme ammattitaidolla esteettömät inva-ajot ja vanhusten, vammaisten sekä koululaisten kuljetukset.

Koululaiskuljetukset

Olemme kuljettaneet vuosien ajan pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella satoja lapsia kouluihin ja koteihin.

 

Vakituiset, kokeneet kuljettajamme huolehtivat lasten turvallisuudesta ja mukavuudesta matkojen ajan. Myös erityislapset kulkevat kyydissämme kaikki heidän erityistoivomuksensa huomioiden.

Koululaiskuljetukset.JPG
Julkiset
Esteettömät kuljetukset_2.jpg
Esteettömät kuljetukset

Tuplatsekkaus ja matkaan! Pyörätuoli- sekä sähköpyörätuoliasiakkaamme kulkevat mukavasti Rollyn kyydissä määränpäähänsä.

 

Viikoittain kyydissämme kulkee satoja esteettömiä kuljetuksia tarvitsevia asiakkaita. Kalustomme täyttää tiukat laatuvaatimukset ja käsittää kymmeniä invavarusteltuja autoja, ja niitä kuljettavat esteettömiin kuljetuksiin erikoistuneet kuljettajamme.

Päivätoimintaan ajallaan

Huolehdimme päivittäin kymmenistä vammaisten ja vanhusten kuljetuksista. Näitä kuljetuksia hoitavat meillä kuljettajat, joiden herkkää vainua ja tarkkaa otetta arvostetaan asiakkaidemme parissa.

 

Huomavaisuus, turvallisuus, rutiinit ja aikataulussa pysyminen ovat meillä päivätoiminnan asiakkaiden palvelun tärkeintä ydintä.

Päivätoiminta_kuva.jpg
bottom of page