top of page

Rolly laajentaa toimintaansa Lappeenrantaan


RollyGroup on voittanut Lappeenrannan oppilaskuljetuksia koskevassa kilpailutuksessa 16 auton liikennöinnin. Liikennöinti alkaa tammikuun 2024 alussa.


Rolly on keskittynyt erityisesti julkisen sektorin liikennöintiin ja sen suurimpia asiakkaita ovat muun muassa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala, Vantaan sivistystoimi, Raaseporin kunta sekä Vihdin, Lohjan, Kirkkonummen ja Sipoon kaupungit. Uudenmaan 26 kunnasta RollyGroupin autoja liikennöi 17 kunnassa tai kaupungissa. Kesällä 2021 yhtiö laajensi toimintaansa myös Raumalle.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsemme näyttämään osaamisemme nyt Lappeenrannassa. Yhtiömme on huolehtinut pääkaupunkiseudun oppilas-, ryhmä- ja invakuljetuksista jo yli 20 vuoden ajan. Olemme toimineet pitkään pääkaupunkiseudulla ja laajentaneet viimeksi toimintaamme Raumalle, jossa liikennöinti on sujunut erinomaisesti yhteistyössä paikallisen henkilökunnan kanssa, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Ali Tehrani.


Lappeenrannan kuljetuksiin tullaan rekrytoimaan toistakymmentä alan ammattilaista.

– Haemme liikennöintiin kokopäiväisiä kuljettajia sekä yhtä tai kahta aluevastaavaa. Tulemme käynnistämään rekrytoinnit uusiin tehtäviin loppukesästä, lisää Tehrani.

Comentarios


bottom of page