top of page
Yritykset_1.jpg

Mr. Taxi Oy

Olemme lähes 20 vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut ensiluokkaisen palvelun kuljetusyritys. 

Olemme nykyään osa suomalaisomisteisita RollyGroup-konsernia. 

Aina parempaa kuljetusmukavuutta

Meiltä saat tilattua kyydin niin korkeatasoisella edustusautolla, pikkubussilla tai täysikokoisella linja-autolla nopeasti ja luotettavasti.


Kuljettajamme ovat kielitaitoisia, kokeneita alansa ammattilaisia. Olemme erikoistuneet edustustason yritys- ja ryhmäkuljetuksiin sekä julkisen puolen kuljetuksiin.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme!

 

Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 06.00-18.00.

tai sähköpostitse

rolly-logo-white
Tyylillä perille

Olemme ensiluokkaisen palvelun kuljetusyritys – meidän kauttamme voit tilata ryhmämatkat, yritysmatkat, konserttimatkat ja luokkaretket. 

 

Viihtyisällä ja tilavalla valikoimalla erilaisia henkilöautoja, minibusseja ja busseja ajamme turvallisesti määränpäähäsi. Kauttamme voi tilata myös invavarusteltuja autoja.


RollyGroup-konsernimme kalustoon kuuluu yli 150 erikokoista autoa henkilöautoista isoihin busseihin, joten löydämme varmasti sinun tarpeisiin sopivan kulkuneuvon! 

mr cabing
Kalusto_2.jpg
cabing kalusto

Kalusto

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Ylläpidämme ja päivitämme kalustoamme säännöllisesti ja laajasta kalustovalikoimastamme voimme valita tarpeisiisi juuri sopivat ajoneuvot.


Rolly-konsernimme autovalikoimaan kuuluu yli 150 ajoneuvoa henkilöautoista täysikokoisiin linja-autoihin. Tutustu tarkemmin valikoimaamme tästä. 
T

ilaa kuljetus pienelle porukalle tai suuremmalle ryhmälle. Tavoitat meidät numerosta 09 760 760. 

cabing töihin

Tervetuloa töihin

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 Rolly®-ammattilaista. Tarjoamme työpaikkoja alan ammattitaitoisille osaajille ja alasta kiinnostuneille.


Mikäli koet sopivasi joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä rekry@rolly.fi. Kerro meille, mitä osaat ja miten asiakkaamme hyötyvät osaamisestasi. 

 

Meihin voit tutustua tästä

bottom of page