Yritykset_1.jpg

Mr. Taxi Oy

Olemme lähes 20 vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut ensiluokkaisen palvelun kuljetusyritys. 

Olemme nykyään osa suomalaisomisteisita RollyGroup-konsernia. 

Aina parempaa kuljetusmukavuutta

Meiltä saat tilattua kyydin niin korkeatasoisella edustusautolla, pikkubussilla tai täysikokoisella linja-autolla nopeasti ja luotettavasti.


Kuljettajamme ovat kielitaitoisia, kokeneita alansa ammattilaisia. Olemme erikoistuneet edustustason yritys- ja ryhmäkuljetuksiin sekä julkisen puolen kuljetuksiin.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme!

 

Myyntipalvelumme on käytössäsi 24 h vuorokaudessa

tai sähköpostitse

Tyylillä perille

Olemme ensiluokkaisen palvelun kuljetusyritys – meidän kauttamme voit tilata ryhmämatkat, yritysmatkat, konserttimatkat ja luokkaretket. 

 

Viihtyisällä ja tilavalla valikoimalla erilaisia henkilöautoja, minibusseja ja busseja ajamme turvallisesti määränpäähäsi. Kauttamme voi tilata myös invavarusteltuja autoja.


RollyGroup-konsernimme kalustoon kuuluu yli 150 erikokoista autoa henkilöautoista isoihin busseihin, joten löydämme varmasti sinun tarpeisiin sopivan kulkuneuvon! 

 
Kalusto_2.jpg
 

Kalusto

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Ylläpidämme ja päivitämme kalustoamme säännöllisesti ja laajasta kalustovalikoimastamme voimme valita tarpeisiisi juuri sopivat ajoneuvot.


Rolly-konsernimme autovalikoimaan kuuluu yli 150 ajoneuvoa henkilöautoista täysikokoisiin linja-autoihin. Tutustu tarkemmin valikoimaamme tästä. 
T

ilaa kuljetus pienelle porukalle tai suuremmalle ryhmälle. Tavoitat meidät numerosta 09 760 760. 

 

Tervetuloa töihin

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 Rolly®-ammattilaista. Tarjoamme työpaikkoja alan ammattitaitoisille osaajille ja alasta kiinnostuneille.


Mikäli koet sopivasi joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä rekry@rolly.fi. Kerro meille, mitä osaat ja miten asiakkaamme hyötyvät osaamisestasi. 

 

Meihin voit tutustua tästä

Olemme täällä sinua varten

Pieni tai iso asia, olemme täällä sinua varten!

Tavoitteenamme on sujuvoittaa kuljetustarpeitasi niin yksittäisissä kuin vakiokuljetuksissa.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme, miten voimme olla apunasi.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 RollyGroup Oy