top of page
Yritykset_1.jpg

Cabing Oy

Olemme yksilöllisen palvelun taksi- ja henkilökuljetusyhtiö, ja olemme kuljettaneet hyvää palvelua arvostavia asiakkaitamme jo lähes 20 vuoden ajan.

 

Olemme nykyään osa suomalaisomisteista RollyGroup-konsernia.

Tervetuloa kyytiin

Tarjoamme tyylikkään ratkaisun kaikenkokoisiin henkilökuljetuksiin. Olemme erikoistuneet edustustason yritys- ja ryhmäkuljetuksiin sekä julkisen puolen kuljetuksiin.

Palvelemme mielellämme sinua kaikissa kuljetustarpeissasi.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät paikallishintaisesta puhelinnumerostamme

tai sähköpostitse

rolly-logo-white
Palvelumme

Tarjoamme tyylikkään ratkaisun kaikenkokoisiin henkilökuljetuksiin. Meiltä saat tilattua kyydin niin korkeatasoisella edustusautolla, pikkubussilla tai täysikokoisella linja-autolla nopeasti ja luotettavasti. 
 
Meiltä löytyy myös kattava valikoima invavarusteltuja autoja. Meillä on myös pitkä kokemus erilaisista urheiluseura- ja koululaiskuljetuksista.
 
Ota yhteyttä – autamme mielellämme! Myyntipalvelumme on käytössäsi 24 h vuorokaudessa numerossa 09 760 760.

mr cabing
Kalusto_2.jpg
cabing kalusto

Kalusto

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Ylläpidämme ja päivitämme kalustoamme säännöllisesti ja laajasta kalustovalikoimastamme voimme valita tarpeisiisi juuri sopivat ajoneuvot.

Rolly-konsernimme autovalikoimaan kuuluu yli 150 ajoneuvoa henkilöautoista täysikokoisiin linja-autoihin. Tutustu tarkemmin valikoimaamme tästä.

Tilaa kuljetus pienelle porukalle tai suuremmalle ryhmälle. Tavoitat meidät numerosta 09 760 760 tai sähköpostitse tilaukset@rolly.fi

cabing töihin

Tervetuloa töihin

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 Rolly®-ammattilaista. Tarjoamme työpaikkoja alan ammattitaitoisille osaajille ja alasta kiinnostuneille.

Mikäli koet sopivasi joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä rekry@rolly.fi. Kerro meille, mitä osaat ja miten asiakkaamme hyötyvät osaamisestasi.

bottom of page