Yritykset_1.jpg

Cabing Oy

Olemme yksilöllisen palvelun taksi- ja henkilökuljetusyhtiö, ja olemme kuljettaneet hyvää palvelua arvostavia asiakkaitamme jo lähes 20 vuoden ajan.

 

Olemme nykyään osa suomalaisomisteista RollyGroup-konsernia.

Tervetuloa kyytiin

Tarjoamme tyylikkään ratkaisun kaikenkokoisiin henkilökuljetuksiin. Olemme erikoistuneet edustustason yritys- ja ryhmäkuljetuksiin sekä julkisen puolen kuljetuksiin.

Palvelemme mielellämme sinua kaikissa kuljetustarpeissasi.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät paikallishintaisesta puhelinnumerostamme

tai sähköpostitse

Palvelumme

Tarjoamme tyylikkään ratkaisun kaikenkokoisiin henkilökuljetuksiin. Meiltä saat tilattua kyydin niin korkeatasoisella edustusautolla, pikkubussilla tai täysikokoisella linja-autolla nopeasti ja luotettavasti. 
 
Meiltä löytyy myös kattava valikoima invavarusteltuja autoja. Meillä on myös pitkä kokemus erilaisista urheiluseura- ja koululaiskuljetuksista.
 
Ota yhteyttä – autamme mielellämme! Myyntipalvelumme on käytössäsi 24 h vuorokaudessa numerossa 09 760 760.

 
Kalusto_2.jpg
 

Kalusto

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Ylläpidämme ja päivitämme kalustoamme säännöllisesti ja laajasta kalustovalikoimastamme voimme valita tarpeisiisi juuri sopivat ajoneuvot.

Rolly-konsernimme autovalikoimaan kuuluu yli 150 ajoneuvoa henkilöautoista täysikokoisiin linja-autoihin. Tutustu tarkemmin valikoimaamme tästä.

Tilaa kuljetus pienelle porukalle tai suuremmalle ryhmälle. Tavoitat meidät numerosta 09 760 760 tai sähköpostitse tilaukset@rolly.fi

 

Tervetuloa töihin

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 Rolly®-ammattilaista. Tarjoamme työpaikkoja alan ammattitaitoisille osaajille ja alasta kiinnostuneille.

Mikäli koet sopivasi joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä rekry@rolly.fi. Kerro meille, mitä osaat ja miten asiakkaamme hyötyvät osaamisestasi.

Olemme täällä sinua varten

Pieni tai iso asia, olemme täällä sinua varten!

Tavoitteenamme on sujuvoittaa kuljetustarpeitasi niin yksittäisissä kuin vakiokuljetuksissa.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme, miten voimme olla apunasi.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 RollyGroup Oy