top of page
Jos tarvitaan_1.jpg

Trevlight att träffas!

Rolly® är ett transportföretag med cirka 150 fordon som verkar inom Nylands område. Hos oss kan du beställa alla transporter du behöver, allt från transport för en person till stora konferenstransporter. Vi arbetar dygnet runt alla dagar om året. 

Operatiivinen johto
Ali Tehrani.JPG
Ali Tehrani
Toimitusjohtaja

Toimin RollyGroupin toimitusjohtajana ja sitä ennen työskentelin kymmenen vuotta yhtiössä ajojärjestelyn ja asiakaspalvelun eri tehtävissä.

 

Tunnen alan, sen erityispiirteet ja mahdollisuudet, mutta samalla myös haasteet erittäin hyvin. Rolly on merkittävä toimija alallamme ja tavoitteenani on laajentaa sen toimintaa tulevaisuudessa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa.

Untitled design (1).png
Elisa Vaittinen
Ajojärjestely

Työskentelen Rollyn ajojärjestelyn ja asiakaspalvelun esihenkilönä.

 

Meille tulee päivittäin kymmeniä yhteydenottoja ja huolehdimme tehokkaan tiimimme kanssa yli 1 000 ihmisen kuljetuksista joka arkipäivä. Tämä välillä hyvinkin hektinen työ vaatii hyvää paineensietokykyä ja nopeita hoksottomia.

Untitled design (1).png
Sanna Kotamies
Kuljetuspäällikkö

Toimin pääkaupunkiseudulla kuljettajien esihenkilönä sekä vastaan heidän ammatillisesta kehittymisestään ja rekrytoinneista.

 

Olen toiminut lähes neljännesvuosisadan ajan taksi- ja kuljetusalalla ja aloittanut urani kuljettajana. Esihenkilönä olen jämäkkä ja nojaan yhteistyöhön – haluan luoda sellaisen ilmapiirin, että kaikki viihtyvät työssään.

Untitled design (1).png
Timo Järvenpää
Aluepäällikkö

Vastaan Rollyssa Rauman ja Raaseporin alueiden liikennöinnin sujuvuudesta.

 

Olen toiminut yli 10 vuotta henkilökuljetusalalla ja minulle on tärkeää, että sekä kuljettajat että asiakkaamme viihtyvät kyydissämme. Työelämässä uskon siihen, että jos mitään ei tavoittele, mitään ei saavuta. Sillä periaatteella johdan osaltani yhtiön toimintaa.

Pääomistajat
Risto Manninen
Aki Nikkinen
Meistä

Smidiga och företagarägda Rolly utvecklas ständigt

I början av 2020 förenade tre innovativa företag i transportbranschen, Cabing Oy, Mr. Taxi Oy och Raseborgs Taxi & Buss Ab, sina krafter. Då föddes Rolly® – Skjutstjänster för folket, vars grundpelare är de tre företagarnas samlade erfarenhet av persontransporttjänster på totalt över ett halvt sekel.

 

Vi bygger upp en ny och ännu effektivare aktör inom beställningstransporter och taxibranschen, en aktör som inom de närmaste åren kommer att bli känd över hela Finland.

 

I navet av vår verksamhet ligger ansvarsfullhet, ständig utveckling och innovation. Du känner igen oss och vår verksamhet på Nyckelflaggan.

avainlippu-rolly.png
Rollyt johto
Rolly® i ett nötskal 

Grundades 2020


Företaget föddes då tre taxi- och beställningstrafikföretagare slog sig samman


Företagsägarna Aki, Dennis och Risto har sammanlagt över ett halvt sekels erfarenhet av branschen

 

130 anställda


Verkställande direktör Ali Tehrani


Årligen åker  400 000 kunder med oss


Omsättning 10 miljoner euro

Ta kontakt

Du når oss bäst via kundtjänsten

email

Ota yhteyttä2.jpg
Strategia
bottom of page