top of page
Yritykset_1.jpg

Aktuell

Vi är ett transportföretag som har verkat i huvudstadsregionen i nästan 20 år. Vi är en del av den finskägda koncernen RollyGroup.

En högre nivå åkkomfort

Hos oss kan du beställa resor med såväl representationsbilar av hög kvalitet, minibussar eller stora bussar, snabbt och tillförlitligt. 

 

Våra förare är språkkunniga, erfarna proffs i sin bransch. Vi är specialiserade på företags- och grupptransporter med representationsbilar samt på transporter inom den offentliga sektorn.

Ta kontakt

Vår försäljningstjänst står till på vardagar från 6 till 18.00.

eller skicka email

rolly-logo-white
Anländ med stil

Vi är ett transportföretag med förstklassig service – via oss kan du beställa gruppresor, företagsresor, konsertresor och klassresor. 

 

Med vårt trivsamma och rymliga urval av olika personbilar, minibussar och bussar ser vi till att du tryggt når din destination. Hos oss är det också möjligt att beställa bilar utrustade för invalidtransport. 

 

Vår koncern RollyGroups urval omfattar över 150 fordon i olika storlek från personbilar till stora bussar, så vi hittar garanterat ett fordon för dina behov! 

mr cabing
Kalusto_2.jpg
cabing kalusto

Fordon

Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet. Vi underhåller och uppdaterar våra fordon regelbundet och i vårt breda urval kan vi välja fordon som passar just dina behov.

 

Vår koncern Rollys urval omfattar över 150 fordon från personbilar till stora bussar. Läs mer om vårt urval här.

 

Beställ transport för en mindre eller en större grupp. Du når oss på numret 09 760 760.

cabing töihin

Välkommen på jobb!

Hos oss arbetar just nu omkring 100 Rolly®-proffs. Vi erbjuder arbetsplatser för kunnigt folk i branschen och för dem som är intresserade av branschen. 

 

Om du tror att du skulle passa hos oss, tveka inte att ta kontakt rekry@rolly.fi. Berätta för oss vad du kan och hur ditt kunnande skulle gynna våra kunder. 

 

Lär känna oss här

bottom of page