top of page
Jos tarvitaan_1.jpg

Nice to meet you!

Rolly is built by an enthusiastic and passionate team of strongly committed industry and service business professionals.

Operatiivinen johto
Ali Tehrani.JPG
Ali Tehrani
Toimitusjohtaja

Toimin RollyGroupin toimitusjohtajana ja sitä ennen työskentelin kymmenen vuotta yhtiössä ajojärjestelyn ja asiakaspalvelun eri tehtävissä.

 

Tunnen alan, sen erityispiirteet ja mahdollisuudet, mutta samalla myös haasteet erittäin hyvin. Rolly on merkittävä toimija alallamme ja tavoitteenani on laajentaa sen toimintaa tulevaisuudessa yhdessä henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa.

Untitled design (1).png
Elisa Vaittinen
Ajojärjestely

Työskentelen Rollyn ajojärjestelyn ja asiakaspalvelun esihenkilönä.

 

Meille tulee päivittäin kymmeniä yhteydenottoja ja huolehdimme tehokkaan tiimimme kanssa yli 1 000 ihmisen kuljetuksista joka arkipäivä. Tämä välillä hyvinkin hektinen työ vaatii hyvää paineensietokykyä ja nopeita hoksottomia.

Untitled design (1).png
Sanna Kotamies
Kuljetuspäällikkö

Toimin pääkaupunkiseudulla kuljettajien esihenkilönä sekä vastaan heidän ammatillisesta kehittymisestään ja rekrytoinneista.

 

Olen toiminut lähes neljännesvuosisadan ajan taksi- ja kuljetusalalla ja aloittanut urani kuljettajana. Esihenkilönä olen jämäkkä ja nojaan yhteistyöhön – haluan luoda sellaisen ilmapiirin, että kaikki viihtyvät työssään.

Untitled design (1).png
Timo Järvenpää
Aluepäällikkö

Vastaan Rollyssa Rauman ja Raaseporin alueiden liikennöinnin sujuvuudesta.

 

Olen toiminut yli 10 vuotta henkilökuljetusalalla ja minulle on tärkeää, että sekä kuljettajat että asiakkaamme viihtyvät kyydissämme. Työelämässä uskon siihen, että jos mitään ei tavoittele, mitään ei saavuta. Sillä periaatteella johdan osaltani yhtiön toimintaa.

Pääomistajat
Risto Manninen
Aki Nikkinen
Meistä

Agile and evolving entrepreneur-owned Rolly

Three innovative transport companies, Cabing Oy, Mr. Taxi Oy and Raseborgs Taxi & Buss Ab, joined forces in early 2020. Rolly® was born - the nation's riding service with the background of more than half a century of experience in passenger transport services.

We are building a new and more dynamic charter and taxi company. One that will be known throughout Finland in the next few years.

At the heart of our operations are responsibility, continuous development and innovation.

avainlippu-rolly.png
Rollyt johto
Rolly® in a nutshell

Established in 2020


The company was established by three taxi and charter transport companies


The owners of the company Aki, Dennis and Risto have over half a century of experience in the field

Employees 130


Managing Director Ali Tehrani


We transfer hundreds of thousands clients a year


Turnover 10 million euros

Contact us

You can reach us best through customer service

or email us at

Ota yhteyttä2.jpg
Strategia
bottom of page