top of page

Taksinkuljettajia Helsingin Matkapalvelukeskuksen Ajoihin

Kolme innovatiivista kuljetusalan yritystä, Cabing Oy, Mr. Taxi Oy ja Raseborgs Taxi & Buss Ab, yhdistivät voimansa vuoden 2020 alkupuolella. Syntyi Rolly®, ensiluokkaisen palvelun yritys, jonka taustalla on kolmen yrittäjän yhteensä yli puolenvuosisadan kokemus henkilökuljetuspalveluista. Rakennamme uuden ja entistä virtaviivaisemman tilausajo- ja taksialan toimijan. Toimintamme keskiössä ovat vastuullisuus, jatkuva kehittäminen ja uuden innovointi. Tunnistat meidät ja toimintamme Avainlipusta. Etsimme nyt nvakituiseen työsuhteeseen taksinkuljettajia Helsingin Matkapalvelukeskuksen ajoihin.

Työvuoroja on tarjolla sekä kokoaikaiselle työntekijälle että osa-aikaiselle työntekijälle. Osa-aikaiselle työntekijälle työvuoroja on tarjolla varsinkin viikonloppuisin, mutta myös arkisin satunnaisesti, mutta kuitenkin säännöllisesti. Tämä on hyvä mahdollisuus myös lisätienestejä haluavalle! Jatkossa mahdollisuus suurempaan tuntimäärään tai kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus jatkossa ajaa Kela-kuljetuksia sekä Kulkukeskuksen ylivuotokyytejä. Tukenasi sinulla on kannustava työyhteisömme.

Ajovuorot sijoittuvat päivä- sekä ilta-aikaan. Tarjoamme Sinulle - kasvavan konsernin edut - joustavan työvuorosuunnittelun - kilpailukykyisen palkan - kattavan perehdytyksen työhön - vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen Edellytämme Sinulta - B-ajokorttia ja voimassa olevaa taksinkuljettajan ajolupaa tai D1 ajokorttia ja voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ajolupaa sekä digipiirturikorttia - reipasta asiakaspalveluasennetta - hyvää suomen kielen taitoa Tarjoamme työpaikan useammalle kuljettajalle ja täytämme paikat sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse rekry@rolly.fi sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sopivan henkilön osuessa kohdalle voimme tehdä palkkauksen jo aiemminkin.


bottom of page