Etsi
  • Rolly

RollyGroup Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Uudellamaalla toimivan henkilökuljetus- ja taksiyhtiö RollyGroupin hallitus on vapauttanut
toimitusjohtaja Ville Alasen tehtävistään. Hän jättää tehtävänsä välittömästi. RollyGroupin
hallitus on tänään nimittänyt hallituksen jäsenen Aki Nikkisen yhtiön toimitusjohtajaksi.
Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sammy Lindholm.


RollyGroupin toimitusjohtaja vaihtuu. Elokuussa 2020 tehtävänsä aloittanut Ville Alanen jättää

toimitusjohtajan tehtävät välittömästi. Ville Alasen korvaa toinen yhtiön pääomistajista ja

hallituksen jäsen Aki Nikkinen. Samalla operatiiviseen johtoon nousee yhtiön toinen pääomistaja Risto Manninen, joka tulee vastaamaan kaluston ja huollon johtamisesta sekä yhtiön kehityshankkeista.


– Ville Alanen on ollut käynnistämässä kolmen henkilökuljetusalan kimppaa vuodesta 2020 lähtien. Yhtiön kasvu on kuitenkin ollut odotettua heikompaa, ja tästä syystä myös kannattavuustavoitteista on jääty. Olemme päätyneet siihen, että tarvitsemme uuden vetäjän, joka ohjaa yhtiön tavoitteemme mukaiseen kasvuun, toteaa hallituksen puheenjohtaja Sammy Lindholm.


RollyGroup jatkaa yrityksen liiketoiminnan kehittämistä uuden toimitusjohtajan johdolla. Yhtä

kimpan yhtiöistä, Mr. Taxi Oy:tä (nyk. Rolly Uusimaa Oy), lähes 20 vuotta aiemmin luotsannut Aki Nikkinen tuntee henkilökuljetusalan ja tämänhetkiset pandemian tuomat haasteet, mutta myös alan vahvuudet.


– Uskon, että pääsemme pandemia-ajan yli henkilöstömme vahvan osaamisen, pitkäaikaisten asiakkaidemme ja tarkan talouden avulla. Odotan tulevalta vuodelta vahvaa yhteisen tekemisen meininkiä, matalan kynnyksen yhteistyötä asiakkaidemme ja henkilöstömme kanssa sekä kannattavaa kasvua, sanoo Aki Nikkinen.


– Kiitän hallitusta luottamuksesta ja odotan innolla, että pääsen yhdessä kaikkien rollylaisten kanssa tekemään Rollysta entistä paremman. Tulevaisuudessa tärkeimmät painopistealueemme ovat toimintojemme kannattavuuden lisääminen ja palvelutarjoaman monipuolistaminen sekä kehittäminen. Uskon vahvasti, että ammattitaitoisen henkilöstömme avulla pystymme viemään Rollyn tarinan seuraavalle tasolle, lisää Nikkinen.


Lisätietoja:

toimitusjohtaja Aki Nikkinen, puh. 0500 494 220, aki.nikkinen@rolly.fi

721 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki