top of page

RollyGroup tähtää pörssiin!

Ville Alasen mukaan yritys hakee vahvaa kasvua valtakunnallisesti.


RollyGroup hakee henkilökuljetusalalle valtakunnallista kasvua ja aikoo tähdätä vuoden 2024 loppuun mennessä pörssiin. Tätä strategiaa tulee osaltaan kehittämään uutena hallituksen jäsenenä aloittava Keijo Vikkula, joka tunnetaan pitkästä urasta eri IT-yhtiöiden johtotehtävissä.


RollyGroup-konserni muodostettiin kolmen henkilökuljetus- ja taksialalla toimineen pitkän linjan toimijan kimppana. Uusi yritys näki päivänvalonsa ennen koronan alkamista alkuvuonna 2020.

Pandemia-aika on vaikeuttanut normaalia päivittäistä liiketoimintaa, mutta tarjonnut samalla mahdollisuuden yrityksen kehittämiseen ja laajentamiseen. Yrityksen toimitusjohtaja Ville Alasen mukaan yrityksen tavoitteena on kasvaa valtakunnalliseksi ja tähdätä vuoden 2024 loppuun mennessä pörssiin ensimmäisenä suomalaisomisteisena henkilökuljetus- ja taksialan toimijana.


– Teemme tämän tavoitteen eteen johdonmukaisesti töitä hiomalla huippukuntoon automaatiota, prosesseja ja toimintamallejamme sekä varmistamalla, että meillä on sitä toteuttamassa parhaat mahdolliset avainhenkilöt ja kuljettajahenkilöstö. Haluamme olla edelläkävijöitä haastamalla rohkeasti markkinaa ja olemassa olevia toimintatapoja. Tavoitteenamme on tähdätä korkealle kasvamalla jatkuvasti orgaanisesti ja epäorgaanisesti.Keijo Vikkula aloittaa RollyGroupin hallitustehtävissä.


Keijo Vikkula


Keijo Vikkula on valittu vahvistamaan RollyGroupin hallitustyötä. Hänellä on taustaa vahvoista kasvuyrityksistä ja hän on työskennellyt koko työuransa ajan kotimaisen ja kansainvälisen myynnin, myynnin johtamisen, markkinoinnin sekä teknologian parissa. Viime aikoina hän on toiminut eri hallitustehtävissä, IT-yhtiöiden johdon mentorina sekä valmentajana kansainvälistämässä pohjoiskarjalaisia yhtiöitä Business Joensuun GoGlobal-hankkeessa.


– Keijo Vikkula tuo RollyGroupin hallitustyöhön vahvaa myynnin ja digitaalisen liiketoiminnan osaamista. Hänellä on laaja kokemus kasvuyhtiöistä ja ymmärrys siitä, miten RollyGroupin kasvustrategiaa kannattaa lähivuosina kehittää, toteaa RollyGroupin hallituksen puheenjohtaja Sammy Lindholm.RollyGroupin toimitusjohtaja Ville Alanen (vas.) ja hallituksen puheenjohtaja Sammy Lindholm.Keijo Vikkula on viime vuosina vähentänyt tietoisesti hallitustehtäviä, mutta RollyGroupin pyyntöön hän vastasi myöntävästi. Tehtävässä Vikkulaa kiinnostaa hänelle ennestään tuntematon toimiala.


– Henkilökuljetus- ja taksiala sekä liikkuminen yleisesti ovat suuressa murroksessa ja on kiinnostava päästä siihen muutostyöhön mukaan. Yrityksessä on minulle myös ennestään tuttuja henkilöitä. Uusi hallitustehtävä yhdistää tämän kaiken – uuden toimialan, mielenkiintoisen murrosvaiheen ja henkilösuhteet. Olen innostunut ja odottavalla mielellä tulevasta tehtävästä.


Comments


bottom of page