Etsi
  • Rolly

Nyrkkeilijä Edis Tatlista henkilökuljetuspalveluyhtiö RollyGroupin pääyhteistyökumppani

Päivitetty: 27. elok. 2021

Yhteistyökumppanuudet tarkasti valitseva nyrkkeilytähti Edis Tatli on solminut vuoden 2021 loppuun asti kestävän sopimuksen suomalaisomisteisen henkilökuljetuspalveluyhtiö RollyGroupin kanssa.


Kaksinkertainen nyrkkeilyn Euroopan mestari Edis Tatli on tämän ja ensi vuoden ajan RollyGroupin pääyhteistyökumppani ja Brand Ambassador. Tämän vuoden alussa syntynyt kolmen yrittäjän kuljetuskimppa hakee Tatlin kautta näkyvyyttä ja tunnettuutta brändille.

– Vaikka RollyGroup on vielä tuore nimi henkilökuljetusalalla, yrityksen taustalla on Cabing Oy, Mr. Taxi Oy ja Raseborgs Taxi & Buss Ab, joilla jokaisella yrittäjällä on ollut taksi- ja henkilökuljetusyhtiö noin 20 vuoden ajan. Tänään RollyGroup on yli 150 autolla operoiva yritys, joka virtaviivaistaa ja kehittää palveluitaan sekä innovoi alalle uutta. Toimintamme keskiössä on aina asiakas, kertoo RollyGroupin toimitusjohtaja Ville Alanen.


RollyGroup -kuljetuspalveluyhtiö tavoittelee bränditunnettuutta ja toiminnan voimakasta kasvua seuraavien lähivuosien aikana. Yritys aikoo kasvaa orgaanisesti, mutta myös yritysostojen kautta.

– Tavoitteenamme on olla toimialan ykköstoimija vuoteen 2024 loppuun mennessä.

Alasen mukaan Edis Tatli vahvistaa erinomaisesti RollyGroupin yritysmielikuvaa.

– Edis on omalla panoksellaan tukemassa meidän tavoitteidemme toteutumista. Edis on helposti lähestyttävä, kaikin tavoin rehti ja reilu urheilija. Häneen on helppo samaistua. Meitä myös yhdistää Ediksen kanssa kunnianhimoinen ote tekemiseen – haluamme molemmat olla oman sarjamme parhaita.

Edis Tatli tulee näkymään vahvasti osana yrityksen viestintää ja markkinointia. Tatli näkee yhteistyössä monia yhtymäkohtia.

– Näen Rollyn tekemisessä paljon hyvää energiaa ja monipuolista osaamista, johon on helppo samaistua.


Koronavuosi on aiheuttanut sekä Edis Tatlille että RollyGroupille suuria muutoksia suunniteltuun toimintaan. Ville Alasen mukaan koronan tuomat haasteet on onnistuttu käyttämään yrityksen toiminnan tehostamiseen, uuden innovointiin ja uusien järjestelmien käyttöönottoon.

– Vaikka tilausliikennepuoli on hiljentynyt yritys- ja ryhmämatkailijoiden dramaattisen pudotuksen takia, olemme onnistuneet pitämään pintamme merkittävänä julkisen sektorin kuljetuspalveluiden tuottajana.


Edis Tatli odottaa myös koronavapaata aikaa; hän on valmistautunut tänä vuonna EM-otteluun, jota on kuitenkin siirretty koronan takia jo useampaan kertaan. Näillä näkymin ottelu pidetään ensi vuoden maaliskuussa. Hän tavoittelee kolmatta Euroopan mestaruuttaan.***


Lisätietoja:

toimitusjohtaja Ville Alanen / RollyGroup Oy

puh. 050 533 3222

Ville.Alanen@rolly.fi


Petra Nikkinen / Viestintätoimisto Helsinki Oy

puh. 040 521 7772

petra@viestintahelsinki.fi

422 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki