Etsi
  • Rolly

Mitä tapahtuu koronan jälkeen?

Päivitetty: 27. elok. 2021


Koko maailma odottaa jo koronan jälkeistä aikaa ja sen vaikutuksia liikkumiseen. Henkilökuljetus- ja taksialalla toimivan RollyGroupin toimitusjohtajan Ville Alasen mukaan korona ei pyyhkiydy kartalta hetkessä.


– Uskon, että korona tulee olemaan jollain tavalla meille kaikille uusi normaali. Meidän on opittava elämään sen kanssa ja sopeutettava toimintojamme sen mukaisesti.

Matkustamisen patoutunut kysyntä ja sen purkautuminen tulevat näkymään myös RollyGroupilla.


– Liikkuminen tulee luonnollisesti piristymään, mutta onko siihen paluuta mistä lähdettiin – sitä on vielä mahdotonta arvioida. Tilanteessa korostunee jälleen se, miten yhtiöt pystyvät suhteuttamaan omat prosessinsa, liiketoimintamallinsa ja resurssinsa sekä tapansa toimia. On tärkeää olla herkkä niille näkymättömille signaaleille ja olla valmiina reagoimaan hyvinkin nopeasti. Kysyntä ei ole kadonnut minnekään, se on vain ajallisesti siirtynyt.

Koronavuosi on mennyt Ville Alasen mukaan nopeasti, silti hitaasti. Aika on ollut otollinen RollyGroupin strategian terävöittämiseen, uusiin rekrytointeihin sekä kaluston ja siihen liittyvän teknologian kehittämiseen. Vahvana julkisen sektorin palveluntuottajana tunnettu RollyGroup tähyää jo koronan jälkeisiä avautuvia markkinoita ja aikoo keskittyä julkisen sektorin lisäksi erityisesti B2B-liiketoimintaan.


– Meidän kivijalkamme tulee aina olemaan julkisella sektorilla, se on osa tämän yrityksen dna:ta. Haluamme lisäksi olla entistä merkittävämpi toimija B2B-puolella, johon meillä on tarjota osaava henkilöstö, laadukas kalusto ja 24/7 toimiva asiakaspalvelu.

Ville Alanen peräänkuuluttaa rohkeutta innovaatioihin ja investointeihin niiltä yrityksiltä, joilla on siihen vielä mahdollisuus.


– Nyt jos on mahdollisuuksia investoida, se kannattaisi tehdä. Tarvitsemme rohkeutta ja sissihenkeä uuteen aikaan ja siihen, että saamme talouden jälleen rullaamaan. Olemme Rollylla valmiina koronan jälkeiseen elämään – kun liikkuminen jossain vaiheessa vapautuu, meillä on valmius palvella paitsi olemassa olevilla, myös uusilla liiketoiminta-alueilla.

503 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki