Etsi
  • nikkinenpetra

Linja-autonkuljettaja (D1, D) Raasepori

Kiinnostaisiko kokoaikainen ja vakituinen työsuhde koulukuljetuksien parissa?


Etsimme Baronan avulla meille linja-autonkuljettajia Raaseporin alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat elokuussa ja työtä tehdään arkisin pääosin klo 6.30–16 välillä, joten illat ja viikonloput voit pyhittää vapaa-ajan viettoon. Ajoreitit tulevat sijoittumaan Raaseporin alueelle ja ympäryskuntiin, ja sinulla on työetuna mahdollisuus käyttää tapauskohtaisesti Rollyn kuljetuskalustoa työmatkasiirtymiin.


Kasvava RollyGroup-konserni panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja tarjoaa laajat työsuhde-edut, kuten esimerkiksi laajan tapaturmavakuutuksen.

Työssä edellytetään D1- tai D-ajokorttia, digipiirturikorttia ja voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Jos sinulta uupuu digikortti tai ammattipätevyydet ovat päässeet vanhenemaan, voimme tarvittaessa kouluttaa ne sinulle!

Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista taitoa. Työssä tulet kohtaamaan paljon asiakkaita, joten omaathan hyvät asiakaspalvelutaidot.

RollyGroup tarjoaa sinulle avoimen ja positiivisen työyhteisön, mainitut työsuhde-edut sekä vakiintuneen ja motivoivan kuukausipalkkauksen. Valikoituvat henkilöt rekrytoituvat suoraan RolluGropin vakituisiksi työntekijöiksi.

Koko ajan ei tarvitse mennä tukka putkella, sillä työpäivien aikana tulee vientien ja hakujen välissä usein runsaasti taukoja. Työskentelytahti poikkeaa siis monesta kuljetusalan muusta tehtävästä, eikä houkuttelevuutta ainakaan vähennä kaunis Raaseporin alue työympäristönä.

Teemme valintoja tehtävään jo hakuprosessin aikana. Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti!


Hae paikkaa täältä: https://barona.fi/tyopaikat/linja-autonkuljettaja-d-1-d-rolly-group-raasepori/95541892dcdc53a2963c2c214520157345 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki