top of page

Haemme ajojärjestelijääEtsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen


Ajojärjestelijää Herttoniemen toimipisteeseemme.


Työtehtäviisi sisältyy muun muassa ryhmä- ja tilausajojen suunnittelu, aikataulutus ja reititys. Toimit asiakaspalvelussamme eli vastaat asiakkaiden tilauksiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä opastat tarvittaessa kuljettajiamme.


Työvuorot ajoittuvat arkipäiviin klo 06.00–18.00. Sinulla tulisi olla myös mahdollisuus osallistua muina aikoina päivystysrinkiimme (1 viikko/kk).


Edellytämme Sinulta - Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsinkielisyydestä plussaa - Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta - Loogista päättely- ja paineensietokykyä sekä reipasta otetta työhön

- Hyviä sosiaalisia taitoja, kiinnostus tai osaaminen HR-asioihin etu Lisäksi arvostamme paikallistuntemusta pk-seudulta, ajokorttia ja taksilupaa. Mikäli osaat käyttää Movit-tilausjärjestelmäämme ja Officen ohjelmia sekä sinulla on aiempaa kokemusta ajojärjestelytehtävistä, olet varmasti kärkihakijoitamme!


Tarjoamme Sinulle - kasvavan konsernin edut ja viihtyisän työympäristön - joustavan työvuorosuunnittelun - kilpailukykyisen palkan - kattavan perehdytyksen työhön - vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä Epassi-edut. Lähetäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian sähköpostitse elisa.vaittinen@rolly.fi, kuitenkin viimeistään 31.1.2023 mennessä. Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

bottom of page